ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ


Γιατί η εταιρεία THASSOS LINK είναι πάντα στο στόχαστρο;

 

Ένα ακόμη περιστατικό καταγράφουμε στην συνεχιζόμενη άδικη και περίεργη αντιμετώπιση της Ναυτιλιακής Εταιρείας THASSOS LINK από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

«Έδεσαν» το καράβι της εταιρείας ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VI μετά από καταγγελία ότι είχε υπεράριθμους επιβάτες κατά το δρομολόγιό του.

Το περίεργο είναι ότι υπάρχει καταγεγραμμένη σε βίντεο όλη η διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών και οχημάτων όπου φαίνεται καθαρά ότι στο συγκεκριμένο δρομολόγια για το οποίο υπήρξε καταγγελία είχε 127 οχήματα και 150 επιβάτες. Με άλλα λόγια οι επιβαίνοντες ήταν 327 άτομα και όχι αυτό που καταγγέλθηκε ότι το συγκεκριμένο πλοίο μετέφερε 465 άτομα.

Όλη αυτή η διαδικασία στέρησε από την εταιρεία το να πραγματοποιήσει το επόμενο δρομολόγιο, αλλά και να δεχθεί για μια ακόμη φορά την άδικη και περίεργη αντιμετώπιση από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Καβάλας - Θάσου.

Τι αλήθεια συμβαίνει και δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία, που χρόνια δραστηριοποιείται στην εν λόγω πορθμειακή γραμμή έχει δεχθεί μύριες όσες καταγγελίες, αλλά και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ορθή λειτουργία του ανταγωνισμού;

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι πίσω από αυτόν τον «πόλεμο» που δέχεται κρύβονται οι ανταγωνίστριες εταιρείες οι οποίες ακόμη δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ένας επιχειρηματίας μπήκε «στα χωράφια τους» και μάλιστα με όλα τα προβλεπόμενα.

Αλλά αυτό δεν έχει σημασία, μια και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας έχει την ευθύνη της σωστής εκτέλεσης των δρομολογίων Καβάλας – Πρίνου, Θάσου – Κεραμωτής με όλους τους κανόνες του υγιούς και με κανόνες ανταγωνισμού.

Και κάτι τελευταίο. Αν είναι ζωντανή η γραμμή Καβάλας – Πρίνου αυτό οφείλεται στην εταιρεία THASSOS LINK, η οποία την κρατά χειμώνα – καλοκαίρι ακέραια.

Πέραν αυτών η εν λόγω εταιρεία είναι γνωστή για την κοινωνική της πολιτική και την εταιρική της ευθύνη, την οποία ενδεχομένως την γνωρίζουν πρώτα από όλα και από πρώτο χέρι οι κάτοικοι του νησιού μας!