Φάρμα spoiler τελικός 2022: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής

Φάρμα spoiler τελικός 2022: Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη βγήκε από το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, έχουμε όμως τις πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή.

Φάρμα spoiler τελικός 2022: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής


Φάρμα spoiler τελικός 2022: Ολοκληρώνεται σταδιακά το ριάλιτι «Φάρμα» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Το ριάλιτι περιπέτειας δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι μονοψήφια σε μία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική prime time ζώνη. Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη βγήκε από το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού ο τελικός θα γυριζόταν τέλη Φεβρουαρίου, οι διαδικασίες έχουν επισπευσθεί. Σύμφωνα πληροφορίες, ο τελικός γυρίστηκε πριν λίγες ημέρες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Νεόφυτος Ηλίας είναι τελικά εκείνος που στρέφεται νικητής στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ο Κύπριος παίκτης είχε αποχωρήσει στα μισά της «Φάρμας» από μονομαχία και επέστρεψε στα τελευταία επεισόδια κερδίζοντας τελικά τις 100 χιλιάδες ευρώ. Στον τελικό διαγωνίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Φανή Χαλκιά που θα μπει σε επόμενα επεισόδια, Βασίλης Λέτζος και Μάνος Πανταζής! Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί κανονικά παρά τις χαμηλές επιδόσεις.