Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Θάσος

Έχουμε καιρό, μετά την Πανδημία, να πούμε πολλά……«Καυστική» απάντηση Κυριακίδη σε Χατζηεμμανουήλ

Με δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης, απαντά στις δηλώσεις του τέως Δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, για την Πανδημία Covid -19 στη Θάσο. Όπως αναφέρει στην εισαγωγή του δελτίου «Η αναπάντεχη αλλά καλοδεχούμενη εμφάνιση και ενασχόληση του δημοτικού συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ με τα κοινά της Θάσου για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι, τελικά, το επάγγελμα του εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς προφήτη».

Στο δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Θάσου Λ. Κυριακίδης αποκαλεί περίεργη και με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση, την αναφορά με τροποποιήσεις, σε δηλώσεις του, τον Νοέμβριο του 2020, και σε μια περίοδο τόσο ρευστή όσο αυτή της Πανδημίας Covid -19. «Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του αλλά καλό θα ήταν έγκαιρα να μας ελέγχει και να παρεμβαίνει, όπως άλλωστε αρμόζει σε έναν άνθρωπο που τιμήθηκε δύο φορές από λαό της Θάσου με το αξίωμα του Δημάρχου. Εκτός, εάν τώρα, δέκα μήνες μετά την εμφάνιση του COVID 19, διεκδικεί και ρόλο επιδημιολόγου. Θα χαρούμε να τον θαυμάσουμε και  από αυτή τη θέση προς όφελος του τόπου μας» αναφέρει ο κ. Κυριακίδης.

Ο Δήμαρχος Θάσου τονίζει πως ο Δήμος αγωνίστηκε και συνεχίσει να αγωνίζεται διαρκώς και καθημερινά, όπως υποχρεούται, για την προστασία της Θάσου από την Πανδημία Covid-19 από το αρχικό ξέσπασμά της μέχρι και σήμερα, χωρίς κινδυνολογίες και χωρίς τρομοφοβίες, γνωρίζοντας στους πολίτες της Θάσου, την πραγματική κατάσταση και τα επίσημα δεδομένα επισημαίνοντας διαρκώς τη σημασία της τήρησης των μέτρων από όλους. Παράλληλα τονίζει, πως, «Αυτό έγινε με συνέπεια και ευθύνη την περασμένη Άνοιξη, το περασμένο Καλοκαίρι, το περασμένο Φθινόπωρο και αυτό κάνουμε το Χειμώνα που διανύουμε. Βέβαια κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το μέλλον. Ο Δήμος στέκεται δίπλα στους πολίτες και από την πρώτη στιγμή στηρίζει το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου με όλες του τις δυνάμεις».

Κλείνοντας, ο κ. Κυριακίδης με καυστικό λόγο, επεσήμανε πως η Πανδημία δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά συνεννόησης και συλλογικής προσπάθειας ενώ αναφερόμενος προς τον τέως Δήμαρχο Θάσου τόνισε, πως, «Έχουμε καιρό, μετά την Πανδημία, να πούμε πολλά…..».

Σχετικά άρθρα

Μ.Λαζαρίδης : Θέμα κατάργησης της πορθμιακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου – Καβάλας δεν υπάρχει

Cristina Kavala247

Δήμος Θάσου: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2021 Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ στην Υπηρεσία Καθαριότητας”

Maria Kavala247

«Εγγραφή των ηλικιωμένων (85 και άνω) στην πλατφόρμα εμβολιασμού Covid-19»

Maria Kavala247

Άμεση ανάγκη για Αιμοπετάλια

Cristina Kavala247

Θασιακή Ένωση: Ακυρώνεται λόγω πανδημίας η καθιερωμένη βράβευση των Θάσιων, ή θασιακής καταγωγής μαθητών που αρίστευσαν

Cristina Kavala247

Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θασου λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Cristina Kavala247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα