Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Auto Moto

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το Rotax Grand Finals 2020

Το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, μόλις 10 μέρες πριν τη έναρξη του, ο μεγάλος αγώνας της Rotax, το Rotax Grand Finals 2020 ακυρώθηκε! Η οργάνωση ήταν έτοιμη για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα με τη συμμετοχή των πρωταθλητών από ολόκληρο τον κόσμο και με δεδομένη την τεχνογνωσία από την πραγματοποίηση μεγάλων αγώνων στο Portimao αυτήν τη δύσκολη χρονιά, όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα γινόταν κανονικά. Όμως, η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ανακοίνωσε νέα, ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τις 15 Ιανουαρίου κι έτσι είναι αδύνατη η πραγματοποίηση του αγώνα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν ήταν δυνατό να αναβληθεί ξανά ο αγώνας αφού κανείς δε γνωρίζει πότε θα ήταν ασφαλές να διοργανωθεί. Εξάλλου, απαιτείται λεπτομερής και δύσκολος προγραμματισμός. Αρχικά ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στον Νοέμβριο και από τον Ιούνιο κιόλας, αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο, αλλάζοντας και τόπο διεξαγωγής, πριν τελικά ακυρωθεί οριστικά.

Στο Rotax Grand Finals 2020 θα συμμετείχε και Ελληνική αποστολή.

Σχετικά άρθρα

MotoGP: Ακυρώθηκαν οι δοκιμές της Μαλαισίας

Thomas Kavala 247

Rally Dakar 2021, πλησιάζουν στη νίκη Cornejo και Peterhansel

Thomas Kavala 247

Rally Dakar 2021, 5η μέρα, τα λάθη έκριναν τη νίκη

Thomas Kavala 247

Rally Dakar 2021, νίκη Cornejo, επίθεση Al Attiyah

Thomas Kavala 247

Το Γκραν Πρι του Σακίρ στην ΕΡΤ

Thomas Kavala 247

MotoGP: Portimao, ονειρεμένη pole του Oliveira!

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα