Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Καβάλα

Ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας για τις προτάσεις που κατέθεσε το Υπουργείο Πολιτισμού προς το Ταμείο Ανάκαμψης

Ανακοίνωση-του-Δήμου-Καβάλας-για-τις-προτάσεις-που-κατέθεσε-το-Υπουργείο-Πολιτισμού-προς-το-Ταμείο-Ανάκαμψης

“Ο Δήμος Καβάλας, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και σε σχόλια μερίδας στελεχών της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, σχετικά με τον υποτιθέμενο αποκλεισμό της περιοχής μας από τις πολιτιστικές διαδρομές “Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου” και “Η πολιτιστική Εγνατία οδός”, έχει να επισημάνει τα εξής:

Η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δεν αφορά την προβολή κάποιων σημείων σε διάφορες περιφερειακές ενότητες της βόρειας Ελλάδας, όπως εσφαλμένα θεώρησαν ορισμένοι, άλλα την εκτέλεση συγκεκριμένων συμπληρωματικών έργων, με βάση την ετοιμότητα των υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΠΟΑ.

Όσον αφορά τις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων, την ανάδειξη της Αρχαίας Εγνατίας οδού, καθώς και την κατασκευή υποδομών σε άλλα μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους του Δήμου Καβάλας, θυμίζουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι για την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων έχουν ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της περιφέρειας ΑΜ-Θ, πέντε (5) έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.598.178 εκ. ευρώ”.

Σχετικά άρθρα

Δράμα: Καλλιτεχνικά εργαστήρια της Ένωσης Κυριών

Thomas Kavala 247

ΤΕΕ: Εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος μηχανικού

Thomas Kavala 247

Μάκης Παπαδόπουλος: Να επισκευαστεί αμέσως ο σπασμένος αγωγός της ΔΕΥΑΚ στην Παναγία

Thomas Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα