Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία: «Αποτροπή ανατύπωσης τουριστικού φυλλαδίου λόγω λαθών»

Με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη η Περιφερειακή Παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ζήτησε την παρέμβασή του για την αποτροπή της ανατύπωσης τουριστικού φυλλαδίου για την Π.Ε. Ροδόπης, που τυπώθηκε πρώτη φορά το 2016 και τώρα αποφασίστηκε η ανατύπωση του από την Οικονομική Επιτροπή, με κόστος 7.000 €.

Το φυλλάδιο όπως αναλυτικά επισημαίνεται στην επιστολή, «βρίθει λαθών, και ανακριβειών ενώ υπάρχουν μεταφραστικά λάθη και ελλείψεις. Έχει παλαιές φωτογραφίες κτηρίων που έχουν αλλάξει και υποδομών που δεν υπάρχουν, ενώ δεν αναφέρονται σημαντικά πράγματα».

Όπως επίσης σημειώνεται: «Τραγική είναι η περίπτωση του επισυναπτόμενου χάρτη, όπου δεν απεικονίζονται σημαντικοί δρόμοι όπως ο κάθετος άξονας προς Βουλγαρία και η Εγνατία Οδός προς την Αλεξανδρούπολη ενώ παρατίθεται μια άλλη πλειάδα εσφαλμένων πληροφοριών, όπως η μη απεικόνιση νέων δρόμων, που ολοκληρώθηκαν τα τελευταία 10 έως 50 χρόνια». Και η Ανεξάρτητη Ενωτικής Πρωτοβουλία καταλήγει: «Τραγικότερη είναι η περίπτωση σχεδιασμού δρόμων, που δεν υφίστανται και που καθιστούν επικίνδυνη τη χρήση του σε επισκέπτες της περιοχής, που θα τον ακολουθήσουν για περιηγήσεις και θα βρεθούν εγκλωβισμένοι ή χαμένοι στα βουνά».

Σχετικά άρθρα

Κομοτηνή: Παιχνίδια στα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Thomas Kavala 247

Γ. Ψαρόπουλος, ιδιοκτήτης Cafe: Να δείχνουμε τη συμπαράστασή μας στον κόσμο που έχει ανάγκη

Thomas Kavala 247

Ημερίδα: «Καταναλώνοντας υλικότητες: Αντικείμενα, διαδρομές και ιστορίες»

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Επίσκεψη κλιμακίου Υπουργείου Υποδομών στο Μαυρομάτι

Thomas Kavala 247

Β. Τερζάκη: Το καλό μέλι πρέπει οπωσδήποτε να ζαχαρώσει

Cristina Kavala247

ΕΟΔΥ: Κανένα κρούσμα στη Ροδόπη 4 στην Ξάνθη

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα