Καβάλα

Αν. Μακεδονία: Αύξηση κρουσμάτων σε Δράμα και Καβάλα

Στο δεύτερο επίπεδο, αυτό της «επιτήρησης», βρίσκεται πλέον η Περιφερειακή Ενότητα της Καβάλας. Το νησί της Θάσου παραμένει στο επίπεδο της «ετοιμότητας», όπως για την ώρα και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Χθες το απόγευμα, ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας πέντε νέα κρούσματα. Μαζί με τα 8 της Παρασκευής και τα 12 του Σαββάτου, μέσα σε τρεις ημέρες, η περιοχή έφτασε τις 25 επιβεβαιωμένες μολύνσεις. Κατακόρυφη η αύξηση των κρουσμάτων και στην Δράμα. Για την περιοχή, χθες, ανακοινώθηκαν 14 μολύνσεις και συνολικά την Παρασκευή και το Σάββατο άλλες 19.

Στη λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία που αναστέλλουν τη λειτουργία τους, έχει προστεθεί, μέχρι 5 Νοεμβρίου και το Ειδικό Σχολείο Δράμας ενώ θετική στον κορονοϊό έχει βρεθεί μια νοσηλεύτρια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. «Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και επαγγελματισμό» δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, Κατερίνα Πετράκη.

Σχετικά άρθρα

Καβάλα: Στήριξη των γυναικών κατά της βίας την περίοδο της καραντίνας

Kavala 247

Δράμα: Συμμετοχή σε αγώνα για ενίσχυση του Νοσοκομείου

Kavala 247

Δράμα: 1ο Διεθνές Πολυμορφικό Φεστιβάλ “UNDERCURRENT”

Kavala 247

Μη επιστρεπτέα ΑΜΘ: Αυτό είναι το ψήφισμα των φορέων

Kavala 247

Π.Ε Καβάλας: Δωρεάν μετακίνηση των μαθητών σε όλες τις σχολικές μονάδες

Kavala 247

40εκ. ευρώ σε 119 Δήμους της χώρας: 933.658 ευρώ σε Καβάλα & 99.060 ευρώ σε Θάσο

Kavala 247