Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Οικονομία

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Ζήτησε συνάντηση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος για Λιγνίτη, target model, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ

Επιστολή προς το νέο υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, απέστειλε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ζητώντας συνάντηση ενημέρωσης, αναφέροντας και τα βασικά θέματα που την απασχολούν.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιθυμεί δια της παρούσης να σας εκφράσει τα συγχαρητήριά της και να σας ευχηθεί καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Γνωρίζετε και ως πρώην αρμόδιος τομέαρχης της ΝΔ ότι υπάρχουν σημαντικά ζητήματα στον τομέα της Ενέργειας, τα οποία και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Ζητήματα όπως αυτά της λειτουργίας του target model, της μερικής ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ και της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ , των λιγνιτών σε σχέση με τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και το εξόχως σημαντικό – για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας- ζήτημα της απολιγνιτοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ορίσετε μια συνάντηση το συντομότερο δυνατόν ώστε να ενημερωθούμε από σας αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντική η συνεργασία μας μαζί σας και σε αυτήν προσβλέπουμε προς όφελος του Ομίλου ΔΕΗ Α.Ε. και του ΑΔΜΗΕ, της Εθνικής Οικονομίας, των καταναλωτών αλλά και των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούμε.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Γιώργος Αδαμίδης Αντώνης Καρράς

Σχετικά άρθρα

Υψηλές πληρότητες για διαμερίσματα, βίλες και chalet μετά το lockdown

Thomas Kavala 247

Άρχισε η ανάρτηση των δασικών χαρτών από το υπουργείο Περιβάλλοντος – Δείτε τους πίνακες

Thomas Kavala 247

Δικτύωση επιχειρήσεων μέσω του Enterprise Europe Network (Video)

Thomas Kavala 247

OAEΔ: 12.700 νέες θέσεις εργασίας μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης

Thomas Kavala 247

Βήμα – βήμα το πλήρες άνοιγμα της αγοράς (video)

Thomas Kavala 247

Υπουργείο Οικονομικών: 4 μέτρα οικονομικής ενίσχυσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα