Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Θάσος

Δήμαρχος Θάσου: Ο κ. Τσώνης ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΑΜΘ θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζει τις επιπτώσεις δημοσίων δηλώσεων

Δήμαρχος-Θάσου:-Ο-κ.-Τσώνης-ως-αρμόδιος-Αντιπεριφερειάρχης-Τουρισμού-της-ΠΑΜΘ-θα-έπρεπε-τουλάχιστον-να-γνωρίζει-τις-επιπτώσεις-δημοσίων-δηλώσεων

Ο κ. Τσώνης ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΑΜΘ θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζει τις επιπτώσεις δημοσίων δηλώσεων και προβληματισμών του.

Ο κ.Τσώνης δήλωσε:

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της ΠΑΜΘ Αθανάσιος Τσώνης λίγο μετά τις πρώτες ώρες του ανοίγματος του Συνοριακού Σταθμού της Νυμφαίας για τους Βαλκάνιους τουρίστες. Ο κ. Τσώνης εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την δυνατότητα διαχείρισης του μεγάλου όγκου τουριστών που θα κατακλύσουν το σημείο , επειδή σύμφωνα με το υπάρχον ΦΕΚ πρέπει σε όλους τους εισερχόμενους να διενεργούνται τεστ , πράγμα που θα δημιουργήσει τεράστιες καθυστερήσεις και ίσως να μην είναι διαχειρίσιμο.

Η στελέχωση του σταθμού με ικανοποιητικό αριθμό προσωπικού είναι άλλη μια εκκρεμότητα στην οποία θα πρέπει να δοθεί λύση , όπως και η έλλειψη 4G δικτύου για την γρήγορη αποστολή των δεδομένων από τον ΕΟΔΥ στις κεντρικές υπηρεσίες.

Ο Δημαρχος Θάσου δήλωσε:

Σε συνέχεια των δηλώσεων του σχετικά με την διέλευση των τουριστών στη Νυμφαία, που μόνο κακή προβολή της περιοχής μας στο εξωτερικό προσφέρει, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι στο σύνολο τους οι ταξιδιώτες είναι μεν υποχρεωμένοι να δεχθούν έλεγχο με rapid test , υποβάλλεται, ωστόσο, σε αυτόν ένας αριθμός προσώπων ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ, σύμφωνα με τον αλγόριθμο που εφαρμόζει ο ΕΟΔΥ.

Οι διαφορες επισημάνσεις και προβληματισμοί έχουν σημασία πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Σημασία, επίσης, έχουν οι ενέργειες για την επίλυση άμεσα όλων των τυχόν προβλημάτων που υπάρχουν και η ταχύτερη δυνατή δημιουργία ενός σύγχρονου μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία ανάλογου με άλλους μεγάλους σταθμούς εισόδου στη χώρα.

Άστοχες δημόσιες δηλώσεις και προβληματισμοί, εν μέσω τουριστικής περιόδου, μόνο κακό στον Τουρισμό της ΠΑΜΘ προκαλούν.

Σχετικά άρθρα

Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχές της Θάσου (18-03-2021) από ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Maria Kavala247

Δήμος Θάσου | Διανομή στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Eleni Kavala247

Δήμος Θάσου | Οι πολίτες προγραμματίζουν άμεσα και με ακρίβεια την επίσκεψή τους στα ΚΕΠ, ηλεκτρονικά

Eleni Kavala247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα