Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Δήμος Αρριανών: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που βρίσκονται σε καραντίνα

Νέα πρωτοβουλία του δήμου Αρριανών είναι σε εξέλιξη για τη στήριξη των κατοίκων που βρίσκονται σε καραντίνα. Όπως είναι γνωστό, τέσσερις οικισμοί του Δήμου της Ροδόπης τελούν υπό περιοριστικά μέτρα -Στροφή, Αγιοχώριο, Ήπιο και Νέδα, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Μετά την απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους, δρόμους, πλατείες και κάδους απορριμμάτων, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και δίνεται στην εξυπηρέτηση των κατοίκων για πρόσβαση σε φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και προμήθειες.

Έτσι, συνεχίστηκε και χθες τη διανομή σε κάθε σπίτι-οικογένεια, πόρτα – πόρτα, από εργαζόμενους του δήμου, ενός κιβωτίου τροφίμων για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών για τις ημέρες που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος προσπαθεί να περιορίσει τις μετακινήσεις στο ελάχιστο, προστατεύοντας την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής από την διασπορά του ιού.

Σχετικά άρθρα

Αν.Μ.Θ.:140 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής του κορονοϊού σε ένα 24ωρο

Thomas Kavala 247

Δράσεις ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη σε Ροδόπη και Ξάνθη

Thomas Kavala 247

Ξάνθη-Ένας αγρότης θυμάται: «Μια ζωή στο χωράφι»

Thomas Kavala 247

Ο «Λέανδρος» δεν άγγιξε τη Ροδόπη

Thomas Kavala 247

Πτολεμαΐδα: Διακοπή Τηλεθέρμανσης

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Διαδικτυακή διάλεξη για τον Μαξιμιανό στο ΔΠΘ

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα