Σέρρες

Δήμος Σερρών: Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές σε πρόσωπα, το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Σερρών ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Αναλυτικά, ο μέχρι σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας, αναλαμβάνει άμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Κατιρτζόγλου, ορίζεται και εντεταλμένος σύμβουλος Διοικητικών Θεμάτων και Νομικής Υπηρεσίας. Ο Γιώργος Ματθαίου, ο οποίος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως προέδρου της «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ», ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος Αυτεπιστασίας στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών. Η Χρυσάνθη Παλάζη, πέραν των καθηκόντων της ως προέδρου της ΚΕΔΗΣ, ορίζεται εντεταλμένη σύμβουλος Νεολαίας και Εθελοντισμού. Τέλος, πρόεδρος στην «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ» αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μερετούδης.

Σχετικά άρθρα

Σέρρες: Αυλαία λόγω των έκτακτων μέτρων στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ

Kavala 247

Σέρρες: Ευρεία σύσκεψη για την αποκατάσταση ζημιών – Τι θα γίνει με τη γέφυρα του Τσέλιου

Kavala 247

Επανεξελέγη ο Τ.Χατζηβασιλείου Γραμματέας της Επ. Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

Kavala 247

Δήμος Σερρών: «Rapid tests» για ευπαθείς ομάδες

Kavala 247

Συγκίνηση στη συνάντηση των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού

Kavala 247

Δήμος Βισαλτίας: Ξεκίνησε η επισκευή της γέφυρας Καστανοχωρίου

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα