Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Θάσος

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου | Δράσεις υποβρύχιου καθαρισμού σε περιοχές της Θάσου από την περιβαλλοντική οργάνωση ISEA και το Δ.Λ.Τ Θάσου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου με το Δήμο Θάσου και σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση ISEA προχώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην υλοποίηση δράσεων υποβρύχιου καθαρισμού σε περιοχές της Θάσου (Παλαιό Λιμάνι Λιμένα, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Ποταμιάς, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Σωτήρος, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Ραχωνίου, Αλιευτικό Καταφύγιο Σκάλας Καλλιράχης και στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λιμεναρίων).

Η περιβαλλοντική οργάνωση ISEA στα πλαίσια του προγράμματος “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gramble και της ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ταξιδέψει με δράσεις παράκτιων καθαρισμών σε περιοχές της Ελλάδας, με σκοπό την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας μέσα από την έρευνα, την ευαισθητοποίηση και την προώθηση πολιτικών προστασίας. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου με την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη του προγράμματος «ΠΡΟΣΦΕΡΩ¨» για ακόμη μια φορά ενίσχυσε τις δυνάμεις του στη διατήρηση της καθαριότητας του υδάτινου οικοσυστήματος του νησιού, με γνώμονα τον σεβασμό και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας σχετικά δήλωσε: «Ο σεβασμός και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αποτελεί προτεραιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου και της Διοίκησής του. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα».

Σχετικά άρθρα

Παρουσίαση Εργασίας “Στρατηγική Ανάπτυξη Τουριστικού Προορισμού, Η Περίπτωση της Θάσου”

Eleni Kavala247

Θωρακίζεται ενάντια στην πανδημία Covid-19 η Θάσος

Cristina Kavala247

Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου παρατείνεται η διακοπή των δρομολογίων Καβάλα-Πρίνος

Cristina Kavala247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα