Καβάλα

Δράμα: Αντιδράσεις για ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας του Τελωνείου

«Η ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας του Τελωνείου Δράμας θα είναι μια ακόμα υποβάθμιση της περιοχής μας στο πλαίσιο της κατάργησης δομών και Υπηρεσιών, η οποία θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρήσεις και στους συναλλασσόμενους με αυτό», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και περιφερειακός σύμβουλος Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι ζητήθηκε από το τελωνείο να προβεί σε ποσοτική καταγραφή των εργασιών του προκειμένου να αξιολογηθεί η σκοπιμότητα λειτουργίας του. «Ο ρόλος του Τελωνείου δεν εξαντλείται μόνο στον έλεγχο διακίνησης εμπορευμάτων από τη γείτονα Βουλγαρία», δήλωσε, τονίζοντας πως πλήθος υπηρεσιών προσφέρονται στους συναλλασσόμενους οι οποίες απαιτούν τη φυσική παρουσία τελωνειακού υπαλλήλου και δε μπορούν να παρασχεθούν στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Ο κ. Παπαεμμανουήλ απηύθυνε κάλεσμα στους τρεις βουλευτές του νομού Δράμας να δραστηριοποιηθούν στο θέμα, και παρότρυνε όλους τους δημάρχους αλλά και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της περιοχής να τοποθετηθούν δημόσια σε μια τέτοια κίνηση.

Σχετικά άρθρα

Ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του Σχεδίου Περιγιαλίου

Kavala 247

Δράμα: Πάνω από 90 σχέδια στο Drama Pitching Lab 2020

Kavala 247

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: Το σπίτι για πολλές γυναίκες δεν αποτελεί ασφαλές καταφύγιο

Kavala 247

Σχολικά είδη παρέδωσε ο Σύλλογος Πνοή στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Καβάλας

Kavala 247

Καβάλα: Χειμωνιάτικα ρούχα για τους Αρμένιους

Kavala 247

Καβάλα: Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα