Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Δράμα

Δράμα: Πολιτιστική δράση με ασφάλεια

Δράμα:-Πολιτιστική-δράση-με-ασφάλεια

Για τα νέα δεδομένα που ισχύουν για τη λειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων λόγω της πανδημίας της Covid-19 ενημερώθηκαν εκπρόσωποί τους στη Δράμα, μετά από πρωτοβουλία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ.

Οι σύλλογοι που αποφάσισαν να λειτουργήσουν θα πρέπει οπωσδήποτε να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου (στον χορό) και δύο μέτρων (στη χορωδία) μεταξύ των χορευτών ή χορωδών αντίστοιχα, θερμομέτρηση και καταγραφή ονόματος κατά την είσοδο στο μάθημα, κενό μισής ώρας μεταξύ των τμημάτων, και απολύμανση του χώρου μετά το τέλος κάθε τμήματος. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τον χοροδιδάσκαλο και τον χοράρχη, και προαιρετική για τους χορευτές και τη χορωδία κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

«Πρώτος στόχος μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Προκειμένου όμως τη συνέχιση της πολιτιστικής δράσης και με γνώμονα την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, χρήζει να υπάρξει μία προσαρμογή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στις συνθήκες υγειονομικής κρίσης, σε συνθήκες όπως αυτές της πανδημίας του κορονοϊού», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαεμμανουήλ.

Σχετικά άρθρα

Δράμα: Σχεδιασμός για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Θερμιών

Kavala 247

Χ. Μέτιος: Ο τομέας της ενέργειας μπορεί να αποτελέσει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Kavala 247

Ιατρικοί Σύλλογοι ΑΜ-Θ: Αποδοκιμάζουν την πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας για «παραθυράκια» στον Αντικαπνιστικό Νόμο.

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα