Καβάλα Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για προβλήματα τηλεπικοινωνιών στη Π.Ε. Καβάλας

Βρισκόμενος σε συνεχή επαφή με τους συμπολίτες μου και τις δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις, επισκέφθηκα τις προηγούμενες ημέρες το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και κατέθεσα εγγράφως στον Υπουργό κ. Κυριάκο Πιερρακάκη τα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες που έχουν εντοπιστεί στη Π.Ε. Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, ενημέρωσα λεπτομερώς και ανά περιοχή τους ιθύνοντες του Υπουργείου για ζητήματα αδυναμίας ή καθυστέρησης εγκατάστασης γραμμών ίντερνετ, καθώς και εξαιρετικά χαμηλών ταχυτήτων. Υπογράμμισα τα παράπονα που μου έχουν εκμυστηρευθεί επιχειρηματίες εγκατεστημένοι στη Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας αλλά και στις περιοχές των Αμισιανών και Αμυγδαλεώνα Καβάλας, καθώς και την εξαιρετικά προβληματική κατάσταση που αντιμετωπίζει το ΙΝ.ΑΛ.Ε. στη Νέα Ηρακλείτσα. Επίσης, τόνισα ότι σε πολλές περιπτώσεις καθυστερεί υπερβολικά η εγκατάσταση ακόμη και απλής γραμμής ίντερνετ στους Φιλίππους, σε αρκετές περιοχές της Θάσου κ.α.

Παράλληλα, έρχοντας έρθει από πριν σε επαφή με εμπειρογνώμονες πρότεινα ήδη εύκολα εφαρμόσιμες λύσεις για τα ως άνω προβλήματα και ζήτησα από τους ιθύνοντες του Υπουργείου να κάνουν ό,τι μπορούν για να υπάρξει γρήγορη και αποτελεσματική διευθέτηση των ζητημάτων αυτών.

Τέλος, ανέφερα ονομαστικά τις περιοχές της Π.Ε. Καβάλας που δεν έχουν πρόσβαση σε κανάλια τηλεόρασης και ζήτησα να ενταχθούν στις ρυθμίσεις για τις «Λευκές Περιοχές».

Είναι πλέον φανερό ότι λόγω και της πανδημικής κρίσης πολλές δραστηριότητες (οικονομικές και μη) διεκπεραιώνονται μέσω ίντερνετ. Ειδικά για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες το ίντερνετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς τους.

Στο Υπουργείο υπάρχουν οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι για να επιλύσουν τις χρονίζουσες αδυναμίες, όπως μέχρι τώρα έχουν αποδείξει. Πιστεύω ότι θα έχουμε γρήγορα λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχετικά άρθρα

Καβάλα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για την Παλιά Πόλη

Kavala 247

O Γ. Μαυρωτάς στην τηλεδιάσκεψη των γ.γ. Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Kavala 247

Καβάλα: «Ξέχασαν» να δεσμεύσουν δωρεάν θέσεις στάθμευσης για ΑμΕΑ στο αεροδρόμιο

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από το kavala247. Ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Καβάλα, Θάσο, Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα