Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Καβάλα

Επιμελητήριο Καβάλας | Δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Tο νέο επιχειρηματικό μοντέλο της βιώσιμης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης του 21ου αιώνα»

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση δωρεάν διαδικτυακής εκδήλωση από την εταιρία Financial Business Systems (F.B.S.), με θέμα: «Tο νέο επιχειρηματικό μοντέλο της βιώσιμης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης του 21ου αιώνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14/05/2021), στις 20:00 το βράδυ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων Καβάλας, Μεσσηνίας, Λάρισας, Πιερίας και Σερρών, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας (Π.Ο.Ε.Τ.Ν.).

Σε δελτίο τύπου, σχετικά με την εκδήλωση, που υπογράφεται από τον Δημήτριο Γ. Καμπούρη, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικό επιστήμονα σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, αναφέρεται:

«Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την επιστημονική μας γνώση, μας δίνουν την δυνατότητα να προτείνουμε στις επιχειρηματικές τάξεις ένα σύγχρονο αναπτυξιακό επιχειρηματικό μοντέλο προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα και στο δρόμο που έδειξε η πανδημία.»

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο info@fbs.com.gr ή στο info@chamberofkavala.gr με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και το email στο οποίο επιθυμούν να τους σταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής. Λίγες ώρες πριν το σεμινάριο ο σύνδεσμος Zoom της εκδήλωσης θα σταλεί με email στους συμμετέχοντες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς το μέγεθος της «διαδικτυακής αίθουσας» θα είναι περιορισμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη(εσωτ. 4)  ή κα. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ 11) και στο email info@chamberofkavala.gr

Σχετικά άρθρα

Άννα Θυσιάδου: Το λιμάνι της Καβάλας έχει τις δυνατότητες να λειτουργήσει ως ένας ισχυρός κόμβος συνδυασμένων μεταφορών

Thomas Kavala 247

Καβάλα: Κατασκευή αμμοκράτη στον Πρίνο

Thomas Kavala 247

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Παγγαίου

Thomas Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα