Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Επιστολή από τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Επιστολή-από-τα-Επιμελητήρια-της-ΑΜΘ-στον-Υπουργό-Ανάπτυξης-και-Επενδύσεων

Με κοινή τους Επιστολή τα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενημέρωσαν τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις αστοχίες που έχουν εντοπιστεί και ζητούν και τη δική του συνδρομή, ώστε αυτές να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό.

Ανάμεσα στα άλλα, οι Πρόεδροι αναφέρουν: «Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την παράταση που δόθηκε, η οποία και δημιουργεί συνθήκες ευνοϊκές για τον απαιτούμενο χρόνο των αλλαγών που ζητούμε, παρακαλούμε να παρέμβετε ώστε να τροποποιηθεί άμεσα ο προβληματικός οδηγός του προαναφερόμενου προγράμματος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και να βελτιωθούν όλες οι επίμαχες διατάξεις που αναφέρουμε στην επιστολή μας«.

Επίσης σημειώνουν ότι, «υπάρχει πλέον χρόνος, αρκεί να υπάρξει και η βούληση του Περιφερειάρχη να διαβουλευθεί μαζί μας, γιατί μόνο όφελος για την επιχειρηματικότητα μπορεί να υπάρξει μέσα από αυτό. Ο Επιμελητηριακός θεσμός εκ του ρόλου του μπορεί να συμβάλλει στην οποιαδήποτε επίλυση προβλημάτων και διόρθωση αστοχιών που οδηγούν σε περιπέτειες και αχρείαστες προβληματικές καταστάσεις, σχετικά με θέματα ανταγωνισμού και εναρμόνισης στις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής»

Σχετικά άρθρα

Κομοτηνή: 20 + 1 Λαϊκά Μεταπολεμικά Τραγούδια με Μπαρόκ Σύνολο

Kavala 247

Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι

Kavala 247

Ομιλία Κ. Κατσιμίγα για την μελέτη χάραξης νέας σιδηροδρομικής γραμμής

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα