Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Μαγειρική

Η συνταγή της ημέρας: Ινδοκάρυδο με κεράσι

Η-συνταγή-της-ημέρας:-Ινδοκάρυδο-με-κεράσι

03/06/2021 – 23:02 –

Συστατικά 3 αβγά, μεσαία 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 βανιλίνη 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ινδοκάρυδο 110 γρ. γλυκό του κουταλιού κεράσι

Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με σύρμα χειρός για να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Σουρώνουμε το γλυκό του κουταλιού και κρατάμε 11 κερασάκια. Πλάθουμε 11 μπαλάκια και τα πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο κέντρο από ένα κερασάκι. Ψήνουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Σχετικά άρθρα

Η συνταγή της ημέρας: Λαμπροκουλούρα

Thomas Kavala 247

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολο cheesecake με πασχαλινά κουλούρια

Thomas Kavala 247

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο τσιπούρας με πουρέ από φασόλια

Thomas Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα