Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ιλχάν Αχμέτ: Αυτοψία σε οικισμούς των δήμων Αρριανών και Μαρωνείας – Σαπών

Αυτοψία σε οικισμούς των δήμων Αρριανών και Μαρωνείας – Σαπών και συγκεκριμένα στο Λύκειο, στα Δειλινά, στα Αμάραντα, στο Λοφάριο και στο Βέλκιο, που υπέστησαν τις μεγαλύτερες καταστροφές από την θεομηνία που έπληξε χθες την Ροδόπη, πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Αχμέτ Ιλχάν.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες περιοχές υφίστανται τις συνέπειες από την υπερχείλιση υδάτων και έντονων πλημμυρικών φαινομένων, καθώς τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, όπως επισημάνθηκε από τον βουλευτή Ροδόπης, και με την προηγούμενη κυβέρνηση όσο και με την σημερινή, υστερούν κατά μείζονα λόγο στο νομό Ροδόπης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Την προβληματική αυτή κατάσταση, που σχεδόν κάθε χρόνο οδηγεί σε καταστροφές οικοσκευών και καλλιεργήσιμων εκτάσεων, αλλά και απειλεί άμεσα ανθρώπινες ζωές, ο Ιλχάν Αχμέτ είχε τη ευκαιρία να επισημάνει στον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο, όταν συναντήθηκαν στη διάρκεια της δικής του περιοδείας μαζί με τον δήμαρχο Αρριανών και υπηρεσιακούς παράγοντες στον τόπο της καταστροφής.»

Όπως τονίζεται: «Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά στην Ροδόπη. Στα τέλη του 2017 είχε ξανασυμβεί ανάλογο φαινόμενο εκτεταμένων πλημμυρών και τότε και πάλι ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, είχε κάνει ερώτηση προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να παραμείνει βέβαια το τοπίο ίδιο και απαράλλακτο με το σημερινό».

Σχετικά άρθρα

Κομοτηνή: Παιχνίδια στα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Thomas Kavala 247

Γ.Κασάπης: Ελπίζω να ανοίξουμε σύντομα, έστω με click away, γιατί είναι μια ανάσα και μια προσδοκία

Thomas Kavala 247

Β. Τερζάκη: Το καλό μέλι πρέπει οπωσδήποτε να ζαχαρώσει

Cristina Kavala247

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι covid-19 σε οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: 95 νέες δόσεις στο Νοσοκομείο – Εμβολιάστηκαν ήδη 200 υγειονομικοί

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω καραντίνας αύξησε την πώληση πετρελαίου θέρμανσης

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα