Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ιλ. Αχμέτ: «Να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Θρακιωτών»

Ιλ.-Αχμέτ:-«Να-μην-διαψεύσουμε-τις-προσδοκίες-των-Θρακιωτών»

«Η ατζέντα και το πρόγραμμα των επισκέψεων αποφασίστηκε από την πρόεδρο της διακομματικής» διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Ροδόπης του Κιν.Αλ., του κου Ιλχάν Αχμέτ με αφορμή την επίσκεψη της πρόεδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης στην Ροδόπη.
Ο Βουλευτής σημείωσε: «Όμως, κατά την συμμετοχή μας στην διακομματική επιτροπή, βάλαμε και κάποιες σκέψεις, κάποιους προβληματισμούς. Ο πρώτος μας προβληματισμός ήταν και είναι ότι δεν πρέπει να διαψεύδουμε τις προσδοκίες των Θρακιωτών ως προς το πρακτικό αποτέλεσμα των εργασιών της επιτροπής. Δηλαδή, να μην πολιτικοποιηθεί, να μην είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, μια επικοινωνιακή προπαγάνδα ή ένα μέσο προκειμένου να αντληθούν πολιτικά οφέλη για τα κόμματα.» Σύμφωνα με τον βουλευτή: «Θέλουμε την ενίσχυση των μικρών αγροτών στην περιοχή, την επίλυση διαφορών προβλημάτων, τα οποία θα σας παρουσιάσω τις επόμενες ημέρες με μια συνέντευξη τύπου συνολικά ανά τομέα και θα εξειδικευτούν στην διακομματική. Όταν ολοκληρωθεί η επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη, από εμάς ξεκινά η μάχη διεκδίκησης για το νομό Ροδόπης και την Θράκη».Απάντηση για αποχώρηση Γκαράνη από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ:«Ο κ Γκαράνης, ως δήμαρχος ενός μεγάλου δήμου όπως είναι ο δήμος Κομοτηνής, εγώ νομίζω ότι έχει δίκιο με την έννοια ότι έπρεπε η πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής να είχε αποφασίσει να επισκεφθεί όλους τους δημάρχους ξεχωριστά. Δεν είναι θέμα ζήλιας ή όχι. Εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά να γίνει αυτό ή σε κάθε περίπτωση η Τοπική Αυτοδιοίκηση να εισακουσθεί όπως πρέπει. Οι προτάσεις από εκεί και πέρα και εκ μέρους του κ Γκαράνη ως ενός σοβαρού δημάρχου κατατέθηκαν και θα ακουστούν και στο μέλλον στην διακομματική επιτροπή».

Σχετικά άρθρα

Μ. Γιαννάκος: «Το σύστημα Υγείας δεν ενισχύθηκε για τον δεύτερο κύμα κορονοϊού»

Kavala 247

Ε. Στυλιανίδης: Μεγάλη νίκη το 12% – Αποτέλεσμα της ισχυρής εκπροσώπησης

Kavala 247

Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα