Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Καβάλα

Καβάλα: Διεθνές σεμινάριο δεξιοτήτων στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού

Καβάλα:-Διεθνές-σεμινάριο-δεξιοτήτων-στον-τομέα-του-πολιτιστικού-τουρισμού

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει τα μέλη του ότι πραγματοποιείται διεθνές σεμινάριο δεξιοτήτων στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Σκοπός του είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες των επαγγελματιών του πολιτιστικού τουρισμού και να τους ενισχύσει για τον σχεδιασμό, την προώθηση, την υλοποίηση και την αξιολόγηση εκδηλώσεων βασισμένων στον πολιτιστικό τουρισμό.

Απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες του τομέα τουρισμού και φιλοξενίας, του πολιτιστικού τουρισμού, του πολιτισμού, της ιστορίας και της αρχαιολογίας, ξεναγούς, και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα. Ο κοινός αυτός τίτλος σπουδών συμπεριλαμβάνει 200 ώρες εκπαίδευσης στην τάξη καθώς και 300 ώρες εγγυημένης πρακτικής άσκησης σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό που εργάζεται στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα διαρκέσει από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, μετά από την επιτυχή ολοκλήρωσή του, θα έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν επίσημα ως «Ειδικοί στον Πολιτιστικό Τουρισμό». Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 4 Οκτωβρίου 2020.

Σχετικά άρθρα

Καβάλα: Η κινητικότητα στην πόλη για άτομα με αναπηρίες

Kavala 247

Επιστολή ΤΕΕ-ΑΜ σε ΥΠΕΝ για οικοδομικές άδειες και όρια αρτιότητας και παρεκκλίσεων

Kavala 247

Καβάλα: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για πρόγραμμα Μελισσοκομίας

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα