Καβάλα

Καβάλα: Μαθητές του 5ου Γυμνασίου σε πρόγραμμα για «μία ισότιμη Ευρώπη»

Ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Σχέδιο «Συμπράξεις Ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων» με τίτλο «Προχωρώντας μαζί προς μία ισότιμη Ευρώπη», εγκρίθηκε και θα συμμετέχει με επιχορήγηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ το 5ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες τεσσάρων σχολείων από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα θα συνεργάζονται, με γλώσσα εργασίας τα αγγλικά, σε ποικίλες δραστηριότητες σχετικές με το θέμα του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στον ρόλο των γυναικών στην κοινωνία και την ισότητα των δύο φύλων. Προβλέπονται, επίσης, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος από το 5ο Γυμνάσιο της Καβάλας με ανακοίνωσή τους καλούν τα σχολεία και τους σχετικούς φορείς της περιοχής να προγραμματίσουν από κοινού εκπαιδευτικές δράσεις στη θεματική του προγράμματος.

Σχετικά άρθρα

Καβάλα: Κλείνουν για το κοινό τα γραφεία του ΟΛΚ Α.Ε.

Kavala 247

Αν. Μακεδονία: Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Kavala 247

Καβάλα: Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Kavala 247

Καβάλα – Εργαζόμενοι ΒΦΛ: «Μονόδρομος» η κατάθεση αγωγών

Kavala 247

Καβάλα: Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για ατμοσφαιρική ρύπανση

Kavala 247

Δράμα: Τελειώνουν τα καυσόξυλα για τους κατοίκους του Νευροκοπίου

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα