Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Καβάλα

Καβάλα: Ο αντιπεριφερειάρχης για την πανδημία

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της πανδημίας και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Καβάλας ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, στέλνοντας παράλληλα ευχές για το νέο έτος.

Ο κ. Αντωνιάδης ευχήθηκε το 2021 να είναι μια τελείως διαφορετική χρονιά, καθώς, όπως είπε, το 2020 η παγκόσμια κοινότητα αντιμετώπισε έναν αόρατο και επικίνδυνο εχθρό, την Covid-19, που άφησε πάρα πολλές αρνητικές συνέπειες παγκοσμίως. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που αντιμετωπίστηκε σε όλες τις χώρες, αλλά πρωτίστως η υγειονομική κρίση, και πάρα πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όπως σημείωσε.

Aπό αυτή τη μάχη βγήκαμε ακόμη πιο ενισχυμένοι, ενωμένοι και δυνατοί, είπε ο κ. Αντωνιάδης, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε η ιατρική κοινότητα να βρει το εμβόλιο που θα αντιμετωπίσει τον ιό.

Σχετικά άρθρα

Αν. Μακεδονία-Θράκη: 50 νέες μολύνσεις SARS-COV 2 – Αναλυτικοί πίνακες

Thomas Kavala 247

Αν. Μακεδονία – Θράκη: 21 νέες μολύνσεις SARS-COV 2 – Αναλυτικοί πίνακες

Thomas Kavala 247

Δράμα: Νέο δίκτυο ύδρευσης στα Διπόταμα Παρανεστίου

Thomas Kavala 247

Παρεμβάσεις των Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας στις κοινότητες

Maria Kavala247

Δράμα: Η 2η Διεθνής Συνάντηση Performance

Cristina Kavala247

Αν. Μακεδονία-Θράκη: 24 νέες μολύνσεις SARS-COV 2 – Αναλυτικοί πίνακες

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα