Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

Κοινωνικό-Φροντιστήριο-στο-Δήμο-Μαρωνείας-–-Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών προτίθεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, να παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, για Σάπες και Ξυλαγανή.
Στόχος – όπως αναφέρει – είναι η παροχή ίσων ευκαιριών των παιδιών στην μάθηση. Γι’ αυτό το λόγο όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ δεν υπάρχουν ειδικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.
«Στην προσπάθεια αυτή – σημειώνει -σημαντική στήριξη αποτελεί και η συνδρομή Εθελοντών Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, που με την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Ο Δήμος Μαρωνείας- Σαπών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, διαδικτυακά ή δια ζώσης, για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, να έρθουν σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.
Η δράση του κοινωνικού φροντιστηρίου θα αφορά τις τρεις τάξεις του Λυκείου για Σάπες και Ξυλαγανή και οι απαιτούμενες ειδικότητες είναι, φιλόλογος, μαθηματικός, φυσικός, χημικός και βιολόγος.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: κτίριο πρώην Δ.Ο.Υ. Σάπες, e-mail paidsta@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2532023578. Στην αίτηση πρέπει να αναγράφεται η ειδικότητα, το τηλέφωνο, το e-mail, οι μέρες και οι ώρες που είναι διαθέσιμοι και αν ενδιαφέρονται για Σάπες ή Ξυλαγανή.

Σχετικά άρθρα

Χ. Μέτιος: Ο τομέας της ενέργειας μπορεί να αποτελέσει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Kavala 247

Ο Σύλλογος Περιστεράδων Θράκης δυναμώνει και πετά ψηλά

Kavala 247

Ροδόπη: Η υποστελέχωση πονοκέφαλος στο Δήμο Αρριανών

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα