Κομοτηνή

Κομοτηνή:Μήνυμα ειρήνης από τον Μορφωτικό Όμιλο Αρμενίων

Το δικό τους μήνυμα θα στείλουν τα μέλη και οι φίλοι του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις έξι και μισή το απόγευμα στην σιωπηρή διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί υπέρ της ειρήνης , στην πλατεία Ειρήνης της πόλης.

Με τη συμμετοχή Θεατρικών ομάδων των συλλόγων και των εκπαιδευτών θεατρικής αγωγής των θεατρικών εργαστηρίων της πόλης της Κομοτηνής. «Αφορμή ο πόλεμος που διεξάγεται στην Αρμενία και πιο συγκεκριμένα στο Αρτσάχ ή Ναγκόρνο Καραμπάγ όπως είναι ευρέως γνωστή η περιοχή» δηλώνουν οι διοργανωτές.

«Πόσο πιο ταπεινά να κραυγάσεις «Ειρήνη!» Πόσο πιο δυνατά να φωνάξει η σιωπή «Όχι στον Πόλεμο!», «Όχι στον Θάνατο!» Η τέχνη δηλώνει: Όταν ανθίζει η «Ειρήνη» οι λαοί δρέπουν τους καρπούς της προόδου και του πολιτισμού. Για την ειρήνη βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο κέντρο της πόλης μας. Χωρίς άλλα λόγια» σημειώνουν επισημαίνοντας πως μετά το δρώμενο των θεατρικών ομάδων, τα μέλη του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής, θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία τραγουδώντας.

Ακόμη, θα υπάρχει σταντ στο οποίο θα μπορεί κάποιος να πληροφορείται για την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή του Αρτσάχ.

Σχετικά άρθρα

Το Ιατρείο Πόνου του Σισμανόγλειου συμμετέχει στην Ημέρα Ιατρείων Πόνου

Kavala 247

Κομοτηνή: «Αδελφικές συνεργασίες»

Kavala 247

Επιστολή στον πρωθυπουργό για διέλευση τουριστών από Νυμφαία Ροδόπης

Kavala 247

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Kavala 247

Χ.Αγγέλου: Το καλοκαίρι οι πωλήσεις των εφημερίδων είχαν δραματική πτώση

Kavala 247

Τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

Kavala 247