Κομοτηνή

Κομοτηνή: Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διενέργεια δυο διαγωνισμών προμήθειας απορριμματοφόρων και μηχανημάτων έργου

Στη σημερινή δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, εγκρίθηκε ομόφωνα η διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρων, εκτιμώμενης αξίας 762.600 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια τεσσάρων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας 16 κυβικών, εκ των οποίων το ένα θα διαθέτει υδραυλικό γερανό για την αποκομιδή των ημιυπόγειων κάδων. Η δαπάνη για την προμήθεια θα προέλθει κύρια από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», δηλαδή οι 660.00 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό, 102.600 ευρώ, θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου Κομοτηνής.

Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα η διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανημάτων έργου, εκτιμώμενης αξίας 411.680. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής θα ενισχυθεί με ένα αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων 4.000 λίτρων, ενδεικτικού προϋπολογισμού 198.400 ευρώ, με έναν ανισότροχο φορτωτή – εκσκαφέα, ενδεικτικού προϋπολογισμού 105.400 και ένα μικρό σάρωθρο 1,5 μ3 περίπου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 107.880 ευρώ.

Η δαπάνη για την προμήθεια των παραπάνω μηχανημάτων έργου θα καλυφθεί κύρια από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, οι 400.000 ευρώ, και το υπόλοιπο ποσό των 11.680 ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου Κομοτηνής.

Σχετικά άρθρα

Ροδόπη – Αμ. Μπασιά: Κοινωνική πρόνοια-αλληλεγγύη και όχι λύπη έχουν ανάγκη τα ΑμεΑ

Kavala 247

Κομοτηνή: Διαδικτυακή διάλεξη στο ΔΠΘ από τον Ι. Πολέμη

Kavala 247

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ: «Να σταματήσει τώρα η δίωξη του αιρετού Κώστα Κατσιμίγα»

Kavala 247

Απάντηση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας στον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο για ΤΕΡΝΑ

Kavala 247

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της αν.Μ.Θ. σε τηλεδιάσκεψη με τον Μ. Βορίδη

Kavala 247

Ι. Φραντζής: Για να επενδύσει κάποιος στη Θράκη θα πρέπει να υπάρχουν κίνητρα

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα