Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Κομοτηνή

Κομοτηνή: 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για την Καθαρή Ενέργεια

Κομοτηνή:-2ος-Πανελλήνιος-Διαγωνισμός-για-την-Καθαρή-Ενέργεια

SearchΚομοτηνή: 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για την Καθαρή Ενέργεια4:34 μμUpd: 4 ώρες πρινΣύνταξη Μαρία Νικολάου Young start-up business team playing with inflatable earth globe in their office. Clouds map comes from earthobservatory/nasa.org2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός με θέμα «Η Καθαρή Ενέργεια στη Μάχη για την Καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής», διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους που φοιτούν στη Μέση και Ανώτερη Εκπαίδευση Πανελλαδικά και στο Εξωτερικό και έχει ως στόχο την παρουσίαση και την υλοποίηση καινοτόμων προτάσεων οι οποίες προάγουν τον 7ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης ( Sustainable Development Goals – SDGs ) του ΟΗΕ.

Η διεξαγωγή του πραγματοποιείται με την δημιουργία ομάδων εργασίας ή τηλεργασίας μαθητών Γυμνασίων, Λυκείων, των Ιδρυμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΙΕΚ ), ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ από όλη την χώρα ή Ελληνόφωνων εκπαιδευτικών οργανισμών του εξωτερικού. Εξαιρούνται οι Φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ( Universities ή Polytechnic Institutes ) οι οποίοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε παρόμοιο διαγωνισμό της Ε.Ε.Φ. που θα απευθύνεται σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και μόνο.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των σπουδαστών της Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας Εκπαίδευσης και των σπουδαστών ΙΕΚ της χώρας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της ορθολογικής χρήσης της ενέργειας καθώς και την παραγωγή ενέργειας με μεθόδους, που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
Η Ε.Ε.Φ. από το 1930 έχει ως σκοπό την προαγωγή και την διάδοση των Φυσικών Επιστημών και την κατανόηση των εφαρμογών τους έτσι ώστε να είναι δυνατή η βιώσιμη ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και η πρόοδος της κοινωνίας ανεξαρτήτως των συνθηκών που μπορούν να επικρατούν.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός με θέμα « Η Καθαρή Ενέργεια στη Μάχη για την Καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής», πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στον ιστότοπο της Ε.Ε.Φ. www.eef.gr ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της Ε.Ε.Φ. στα τηλ.: 210-3635701 & 210-3610690, καθημερινά 10:00 – 14:00 κ. Χρήστο Παπαγεωργίου, είτε με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής (συντονισμός) την κα. Ειρήνη Μαστοροπούλου κιν. 694-2588704 (καθημερινά 16:00 – 21:00).

Tags2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός με θέμα « Η Καθαρή Ενέργεια στη Μάχη για την Καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής »διαγωνισμόςπεριβάλλον

Σχετικά άρθρα

Περιφερειακή Σύνθεση: Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το πρόγραμμα μη Επιστρεπτέας Ενίσχυσης των Επιχειρήσεων

Thomas Kavala 247

Αν.Μ.Θ.: 3.000 ευρώ πρόστιμο για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης

Thomas Kavala 247

Ροδόπη: Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με τους εθελοντές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Thomas Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα