Μαίρη Συνατσάκη – Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι σε πολύ καλή φάση»

Μαίρη Συνατσάκη - Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι παραβιαστικό»

Ιούν 10, 2024 - 15:00
 0  6
Μαίρη Συνατσάκη – Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι σε πολύ καλή φάση»

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε λόγο για το περιστατικό με την Ιωάννα Τούνη στην Μύκονο, τις δηλώσεις της Super Κικής έξω από το δικαστήριο και την αντιπαράθεσή της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, αλλά και τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου, με την οποία είναι φίλες και συνεργάτιδες. Η youtuber έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού ΣουΣου». Αρχικά, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε την άποψή της για το βίντεο που κυκλοφόρησε που απαθανάτιζε την Ιωάννα Τούνη σε βίλα της στη Μύκονο, το οποίο έκανε την Instagrammer να μιλήσει για παραβίαση της ιδιωτικότητας. «Εάν ήμουν στη θέση της Ιωάννας Τούνη, θα θεωρούσα παραβίαση της προσωπικής μου ζωής να κυκλοφορούν πλάνα μου από έναν ιδιωτικό χώρο που είχα νοικιάσει, δημόσια. Αν ήμουν με το παιδί μου, ή φορώντας το μαγιό μου, γενικά σε άβολες σκηνές που δεν θα ήθελα να φανούν, έχει κάποιος δικαίωμα από τον ιδιωτικό μου χώρο να βγάλει πλάνα και να το δείξει στην τηλεόραση; Νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να έχει αυτό το δικαίωμα. Βρίσκω πολύ δικαιολογημένη την ένταση της Ιωάννας, είναι παραβιαστικό κατά την άποψή μου» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Super Κικής προς τους δημοσιογράφους και την κόντρα της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η youtuber σχολίασε πως «Χωρίς να έχω απόλυτη γνώση για το συγκεκριμένο συμβάν, πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση ότι όταν υπάρχει μια ετοιμόγεννη γυναίκα, δεν γίνεται να βιώνει τόσες μεγάλες ταραχές, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένα όριο και να μην ξεπερνιέται. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και θα πρέπει να μπει στην εξίσωση. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της όταν είπε για τους δημοσιογράφους “μη κανονική δουλειά”. Σίγουρα για εκείνη θα ήταν μια στιγμή που δεν θα ήταν πολύ ήρεμη, είχε να αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο, καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχε ένταση.

«Με την Αθηνά είμαστε συνέχεια μαζί»

Αλλά επειδή ξέρω ότι έχει περάσει από διάφορες δουλειές και γνωρίζει τις δυσκολίες, θα έπρεπε να είχε ενσυναίσθηση σε αυτό το κομμάτι». Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου, με την οποία είναι φίλες, η Μαίρη Συνατσάκη συμπλήρωσε ότι «Με την Αθηνά είμαστε συνέχεια μαζί σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, δεν καταφέρνουμε πάρα πολύ να κάνουμε παρέα έξω από τη δουλειά, γιατί έχει τα δύο παιδιά, εγώ έχω τη μικρή. Δυσκολευόμαστε λίγο να βρεθούμε έξω από αυτό. Στο επαγγελματικό πλαίσιο που συνεργαζόμαστε, συνεργαζόμαστε πολύ ωραία, είναι μια χαρά, τη βλέπετε, φαντάζομαι, δεν κρύβεται ούτως ή άλλως η Αθηνά. Είναι σε πολύ καλή φάση».