Μαρίνα Ασλάνογλου εξωσωματικές: «Έκανα τρεις, αλλά δεν το έβαλα κάτω»

Μαρίνα Ασλάνογλου εξωσωματικές: Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, τις προσπάθειές της με τις εξωσωματικές, το διαζύγιο και τα επαγγελματικά της.

Ιούν 11, 2024 - 16:00
 0  6
Μαρίνα Ασλάνογλου εξωσωματικές: «Έκανα τρεις, αλλά δεν το έβαλα κάτω»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για τη μητρότητα, τις προσπάθειές της με τις εξωσωματικές, το διαζύγιο και τα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα ανέφερε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φέρει στη ζωή το γιο της: «Με δυσκολία μεγάλη έφερα τον Κωνσταντίνο. Έκανα τρεις εξωσωματικές, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω, τίποτα δεν τελειώνει, με βοήθησε η πίστη μου. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο στον Θεό». Σχετικά με τον χωρισμό της, σχολίασε: «Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, εξήγησα στο γιο μου ότι οι γονείς δε χωρίζουν ποτέ, χωρίζει το ζευγάρι. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι συχνά οι ηθοποιοί στις παραστάσεις επιλέγονται με βάση τον αριθμό των followers. Πάνω σε αυτό, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να κάνουν casting και να διαλέγουν ηθοποιούς με followers, υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν τελειώσει το Εθνικό ή το Θέατρο Τέχνης».Επίσης, αποκάλυψε τα γούρια που έχει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στη σκηνή και να μη μουντζουρώσω το αυτί μου από πίσω, είναι το γούρι μου. Πάω πάντα συνέχεια από τον ίδιο δρόμο. Χαλάω κάτι πάνω μου για να μη με ματιάσουν».Η ηθοποιός μοιράστηκε, επίσης, μερικά ευτράπελα περιστατικά: «Ένιωσα πολύ αμήχανα όταν σε μία παράσταση ένας ηθοποιός που παίζαμε εξαφανίστηκε αφήνοντάς με εντελώς μόνη στη σκηνή, έλεγα “μα τι με βρήκε”. Έχω σταματήσει παράσταση γιατί ένας κύριος στην πρώτη σειρά έπαιζε μπεγλέρι, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ». Τέλος, η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε για τα επαγγελματικά της: «Τη νέα σεζόν δε θα κάνω θέατρο, αποφάσισα να κάτσω με τον γιο μου να έχω ελεύθερο σαββατοκύριακο».