Μητσοτάκης Περιστέρι: Η Άντζελα που γύρισε σελίδα με τη βοήθεια της ΔΥΠΑ

Μάιος 24, 2025 - 19:30
 0
Μητσοτάκης Περιστέρι: Η Άντζελα που γύρισε σελίδα με τη βοήθεια της ΔΥΠΑ

Την έμπρακτη στήριξή του στις πολιτικές απασχόλησης που προωθεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσία του στην 44η «Ημέρα Καριέρας» στο Περιστέρι. Η επίσκεψή του πλαισιώθηκε από ένα σύντομο αλλά ιδιαίτερο πέρασμα στο καφέ της Άντζελας, μιας νέας επιχειρηματία που αξιοποίησε τις δυνατότητες των επιδοτούμενων προγραμμάτων για να αλλάξει τη ζωή της. Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο Πρωθυπουργός αναδεικνύει την ιστορία της Άντζελας, η οποία, ξεκινώντας ως άνεργη, κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση με την υποστήριξη του προγράμματος ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας ανέργων της ΔΥΠΑ. Μαζί με τον αδερφό της, ίδρυσε το δικό της καφέ, το οποίο επισκέφθηκε ο κ. Μητσοτάκης πριν μεταβεί στην εκδήλωση.

«Έχεις δημιουργήσει μία εξαιρετική επιχείρηση, επιδοτούμενη από πρόγραμμα που σχεδιάστηκε ειδικά για να στηρίζει ανέργους, και ιδίως νέες γυναίκες. Και τώρα, από άνεργη, έχεις γίνει εργοδότρια – και μάλιστα με πολύ καλό καφέ», ανέφερε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Ο Πρωθυπουργός είχε τονίσει νωρίτερα πως «στόχος είναι κάθε εργαζόμενος να μπορεί να βρίσκει τη δουλειά που θέλει, με στήριξη, εκπαίδευση και σωστό προσανατολισμό»

@kyriakosmitsotakis_Μια γρήγορη στάση για καφέ πριν επισκεφτώ την 44η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Περιστέρι. Άντζελα και Βασίλη σας εύχομαι καλές δουλειές!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0