Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ν. Μπακογιάννη: Θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η σημασία της Θράκης

Ν.-Μπακογιάννη:-Θα-αναδειχθεί-ακόμη-περισσότερο-η-σημασία-της-Θράκης

“Είχαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύσκεψη με τους οικονομικούς φορείς της Ροδόπης. Μια σύσκεψη στην οποία βάλαμε κάτω αναλυτικά το μέλλον και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ροδόπης και της Θράκης.» δήλωσε η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, η κα Ντόρα Μπακογιάννη μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή παρουσία των μέλλων της Επιτροπής βουλευτών: Ε. Στυλιανίδη, Δ. Χαρίτου, Ιλχάν Αχμέτ, Γ. Δελή και των προέδρων: Ν. Αγγελίδη, Α. Γραβάνη, Κική Κωνσταντινίδου, Α. Βαφειάδη, Ι. Φραντζή.
«Καταλήξαμε σε ορισμένους βασικούς άξονες, οι οποίοι θα συζητηθούν αναλυτικά στην επιτροπή έτσι ώστε οι προτάσεις της επιτροπής να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που είχαμε σήμερα με τους διάφορους αναπτυξιακούς Νόμους που έχουν κατατεθεί.” τόνισε η κα Μπακογιάννη σημειώνοντας ότι «όλες οι προτάσεις πρέπει να είναι σύμφωνες με το Ευρωπαϊκό δίκαιο , με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.»«Στόχος», όπως εξήγησε η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής, « να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τέτοιου είδους κίνητρα ώστε οι επιχειρήσεις οι οποίες υπάρχουν στη Θράκη να έχουν πραγματικό μέλλον και καλή προοπτική.»
Η κα Μπακογιάννη ερωτηθείσα σχετικά σημείωσε «Άκουσα ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες οι οποίες όμως χρήζουν επεξεργασίας. Πάντοτε ακούς και μαθαίνεις κάτι και υπήρξαν πραγματικά κάποιες ιδέες οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες και θα τις επεξεργαστούμε στην Αθήνα.» για να διευκρινίσει ότι «Η Επιτροπή δεν κρίνει το μέλλον του τόπου, συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις έτσι ώστε να προταθούν κάποιες πολιτικές οι οποίες να διευκολύνουν ένα μέλλον το οποίο μετά βεβαιότητος είναι καλό διότι σήμερα ο κόσμος αλλάζει προς μια κατεύθυνση που θα αναδειχθεί η σημασία της Θράκης ακόμη περισσότερο από ότι παλιότερα.»
Φώτο: Στιγμιότυπα από την συνάντηση ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Οζγκιούρ Φερχάτ: Οι καθημερινοί μας ήρωες, οι εργαζόμενοι στην Υγεία, χρειάζονται στήριξη

Kavala 247

Κομοτηνή: Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας

Kavala 247

Εργαστήριο Θεατρικής Παιδείας στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα