Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ν.Χαρδαλιάς: Να είναι συνεπείς στην τήρηση των μέτρων και οι κάτοικοι της Ροδόπης

Έντεκα νέα κρούσματα στη Ροδόπη και 13 στην Ξάνθη ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Αναφερόμενος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης, στις «κόκκινες» περιοχές, κάλεσε τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα συνεπείς στην τήρηση των μέτρων.

Στην Π.Ε. Ροδόπης πρόκειται για τους οικισμούς Στροφή, Νέδα, Ήπιο και Αγιοχώρι, που βρίσκονται ήδη σε καραντίνα. O κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως τα επιδημιολογικά δεδομένα θα αξιολογούνται κάθε εβδομάδα και με βάση αυτά θα ανακοινώνονται τα μέτρα που θα ισχύουν.

Ο υφυπουργός στάθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Στροφής, Αγιοχωρίου, Νέδας, Ηπίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σε αυτά τα χωριά «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» και πρόσθεσε: «καλούμε τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα συνεπείς και να εφαρμόζουν τα μέτρα». Μεταξύ άλλων περιοχών, όπως είπε, «ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στη Ροδόπη».

Στο δήμο Κομοτηνής σήμερα πραγματοποιήθηκαν 20 δειγματοληψίες στον οικισμό Παγούρια και ήταν όλες αρνητικές, και 42 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στο Θρυλόριο οι οποίοι επίσης ήταν όλοι αρνητικοί.

Σχετικά άρθρα

Ν. Τσιτσανούδη: Η χρήση της λαϊκής γλώσσας δεν είναι πάντοτε απόδειξη πραγματικών διαθέσεων και προθέσεων για την υπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Παιχνίδια στα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Thomas Kavala 247

ΚΚΕ Αν.Μ.Θ.: Να ληφθούν μέτρα για τους μικροπωλητές βιομηχανικών ειδών

Thomas Kavala 247

Αν.Μ.Θ.:Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Thomas Kavala 247

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής: Δανεισμός βιβλίων με click away

Thomas Kavala 247

Αίτημα για να κηρυχθεί η περιοχή Ανατολικής Ροδόπης σε εκτάκτου ανάγκης

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα