Κομοτηνή

Ξάνθη: Έργα και παρεμβάσεις στο Δήμο Τοπείρου

Την τελευταία περίοδο ο Δήμος Τοπείρου – όπως αναφέρει – έχει εξασφαλίσει σειρά χρηματοδοτήσεων για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων. Έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του γηπέδου Αβάτου προϋπολογισμού πάνω από 410.000 ευρώ, καθώς και η διαμόρφωση του γηπέδου Ερασμίου προϋπολογισμού πάνω από 150.000 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, «έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου προϋπολογισμού πάνω από 70.000 ευρώ, που συμβάλλει στην διασφάλιση περαιτέρω συνθηκών ασφάλειας για τους μικρούς μαθητές. Ακόμη, έχει εγκριθεί η αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης στους οικισμούς Μάγγανα και Εράσμιο προϋπολογισμού πάνω από 1.900.000 ευρώ μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι το οποίο έχει μετονομαστεί σε ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Για την ταχύτερη έγκριση των παραπάνω χρηματοδοτήσεων η δημοτική αρχή, με την ίδια ανακοίνωση, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη.

Σχετικά άρθρα

Ον. Μουμίν: Τα ερείπια αποτελούν παρελθόν για τον Δήμο Ιάσμου

Kavala 247

Κομοτηνή: Ο Πανθρακικός στο πλευρό του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Δύναμη Ψυχής»

Kavala 247

Αποπομπή των Περιφερειακών Συμβούλων της «Χ.Α.» ζητά η ΛΑΣ

Kavala 247

Δεν αποζημιώθηκαν ακόμη οι κτηνοτρόφοι για τον κορονοϊό

Kavala 247

Κομοτηνή-Γ. Γκαράνης: Τα σύνορα θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά

Kavala 247

Διαγωνισμός για 480 Συνοριακούς Φύλακες και σε ΑΜ-Θ

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα