Κομοτηνή

Ξάνθη: Αναβάθμιση του γηπέδου Αβάτου

Ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Τοπείρου εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και αφορά στην τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας και διαμόρφωση του γηπέδου Αβάτου με προϋπολογισμό 410.639 ευρώ.

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη θα πραγματοποιηθεί η συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου και η αποκατάσταση των αποδυτηρίων, η διαμόρφωση χώρων υγιεινής, η τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων, η επισκευή των περιφράξεων όπου απαιτείται και η προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το γήπεδο.

Ο δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, δήλωσε: «Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η δημοπράτηση του έργου. Διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο χώρο άθλησης στον οικισμό Αβάτου ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. Στη συνέχεια ακολουθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου Ερασμίου, ενώ σχεδιάζουμε και δρομολογούμε αναπλάσεις σε χώρους άθλησης και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Κομοτηνή: Ξεκίνησε ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση»

Kavala 247

Δ. Χαρίτου: Έπρεπε η Κυβέρνηση να είχε άρει την απόφαση για κλείσιμο του σταθμού Νυμφαίας

Kavala 247

Πετραδάκι – πετραδάκι «κέντησε» όλη την εξωτερική επιφάνεια του σπιτιού του

Kavala 247

Κ. Γούναρης: «Η Δημοκρατία είναι μεγαλόχαρη και γι αυτούς οι οποίοι θέλουν να την καταλύσουν»

Kavala 247

Κομοτηνή: Παρεμβάσεις στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων

Kavala 247

Κομοτηνή: Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί το Ι’ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα