Κομοτηνή

Ξάνθη: Αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης, που απευθύνεται σε κορίτσια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ηλικίας από 8 έως 13 ετών πραγματοποίησαν στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και τον Δήμο Ξάνθης.

Η Ελληνική ονομασία του προγράμματος είναι ‘‘Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία’’ και το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, την Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και την αρωγή του Δήμου Ξάνθης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ξάνθης, Μπεκήρ Ογλού Σουά, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά αγκαλιάσαμε την προσπάθεια αυτή καθώς το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα γνωριμίας με το άθλημα και την ενεργοποίηση σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό των μαθητριών στην εκπαίδευση. Ο Δήμος Ξάνθης στηρίζει ανεπιφύλακτα, με τις υποδομές του, κάθε προσπάθεια που έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και δίνει στους νέους μας δυνατότητες άσκησης, υγείας, αθλητισμού, κοινωνικοποίησης και διεύρυνσης των οριζόντων τους».

Σχετικά άρθρα

Αναφορά Ιλ. Αχμέτ για την λειτουργία των ΚΔΑΠ του Δήμου Κομοτηνής

Kavala 247

Απάντηση του βουλευτή Ροδόπης της Ν.Δ. Ευρ. Στυλιανίδη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Kavala 247

Θ.Μουσόπουλος για την Αγία Σοφία : Tο Μέγα Μοναστήρι της Οικουμένης

Kavala 247

ΑΜΘ: Διανομή φυλλαδίων κυκλοφοριακού περιεχομένου σε σχολεία

Kavala 247

Επιστολή στον Περιφερειάρχη των Επαγγελματιών Εστίασης που ζητούν στήριξη

Kavala 247

Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Αν.Μ.Θ.:Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα καταργεί μαθήματα

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα