Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Κομοτηνή

Ξάνθη: Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας το κατάστημα της ΔΕΗ

Ξάνθη:-Με-διευρυμένο-ωράριο-λειτουργίας-το-κατάστημα-της-ΔΕΗ

SearchΞάνθη: Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας το κατάστημα της ΔΕΗ4:57 μμUpd: 4 ώρες πρινΣύνταξη Μαρία Νικολάου Το κατάστημα της ΔΕΗ στην Ξάνθη λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο, όπως 37 άλλα καταστήματα σε όλη την χώρα, στο πλαίσιο της περαιτέρω βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών. Έτσι, από τις 7:30 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες για την εξυπηρέτησή τους.

Με την επέκταση του απογευματινού ωραρίου σε επιπλέον 5 καταστήματα, το ποσοστό κάλυψης επί του συνόλου των ενεργών πελατών αγγίζει το 70%. “Εντός του διευρυμένου ωραρίου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς αναμονή για οποιοδήποτε εμπορικό θέμα, όπως αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό (υπογραφή νέου συμβολαίου), διευκρινήσεις για το λογαριασμό τους, αλλαγή τιμολογίου”, αναφέρει η εταιρεία.

Σημειώνεται πως οι πληρωμές στα συγκεκριμένα καταστήματα από τις 14:00 έως τις 20:00  γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και όχι με μετρητά. Παράλληλα, στα συγκεκριμένα Καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και με ηλεκτρονικό ραντεβού από τις 08:00 έως τις 19:30.
Info
Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ΔΕΗ https://appointment.dei.gr συνολικά για 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

TagsΔΕΗδιευρυμένο ωράριο λειτουργίαςΚομοτηνήΞάνθη

Σχετικά άρθρα

Κομοτηνή: 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για την Καθαρή Ενέργεια

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης

Thomas Kavala 247

Ροδόπη – Δ. Χαρίτου: Να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος των παραγωγών λαϊκών αγορών

Thomas Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα