Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ξάνθη: Το κοινωνικό λαχείο – «Ανάσα» για τέσσερις κοινωνικούς φορείς

Το Δ.Σ. του Σωματείου «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» (Φορέας Διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης) ευχαριστεί φορείς, επιχειρήσεις, συλλόγους κι ιδιώτες που από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Κοινωνικού Λαχείου Ξάνθης 2020, προέβησαν στη μαζική αγορά του, προκειμένου να ενισχύσουν δράσεις και ενέργειες του Σωματείου.Και να καλύψουν έτσι μέρος των λειτουργικών εξόδων του οικονομικού έτους.

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ κυκλοφόρησε για ένατη συνεχή χρονιά. Από τα έσοδά που ενισχύθηκαν για το έτος 2020 συνολικά τέσσερις κοινωνικοί φορείς με μεγάλη προσφορά του καθενός στην τοπική κοινωνία: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Σωματείο «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» Φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης, Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης».

Οι τυχεροί αριθμοί του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2020 θα αναδειχθούν από την πρώτη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2021 που έχει οριστεί για την Τρίτη 12/01/2021 και θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube στις 19:00.

Σχετικά άρθρα

Κ. Κλειτσιώτης: Έχει πολλά πλεονεκτήματα το Γλυκονέρι αλλά ο κόσμος δεν τα βλέπει

Thomas Kavala 247

Ιλχάν Αχμέτ: Αυτοψία σε οικισμούς των δήμων Αρριανών και Μαρωνείας – Σαπών

Thomas Kavala 247

Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου 2020: Συμβολικά σε γιατρούς και νοσηλευτές

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Η αλληλεγγύη των Σαρακατσάνων στο σταυροδρόμι της Πρωτοχρονιάς

Thomas Kavala 247

ΚΚΕ Αν.Μ.Θ.: Να ληφθούν μέτρα για τους μικροπωλητές βιομηχανικών ειδών

Thomas Kavala 247

Πτολεμαΐδα: Διακοπή Τηλεθέρμανσης

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα