Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ο Δήμος Αρριανών εντάσσεται στην υπηρεσία myKEPLive

Ο-Δήμος-Αρριανών-εντάσσεται-στην-υπηρεσία-mykeplive

Ο Δήμος Αρριανών ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις νέες ανάγκες, συνεχίζει τη μετάβασή του στον ψηφιακό́ μετασχηματισμό́ και εντάσσεται στην υπηρεσία myKEPLive.

Με το myKEPlive οι πολίτες πλέον έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε αυτά. Η ψηφιακή παροχή δεκάδων υπηρεσιών των ΚΕΠ θα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά των συμπολιτών μας με δυσκολία μετακίνησης, με αναπηρία, και παράλληλα βάζει τέλος σε δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των απομακρισμένων περιοχών και του εξωτερικού.

Μέσα από την πλατφόρμα myKEPLive οι πολίτες κλείνουν ψηφιακό ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε από υπάλληλο των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μέσω τηλεδιάσκεψης για διεκπεραίωση της υπόθεσής τους ή απλή διοικητική πληροφόρηση.

Σχετικά άρθρα

Πράσινο φως στις κρατικές ενισχύσεις για τις ΜΜΕ σε 12 Περιφέρειες

Kavala 247

Κομοτηνή: Ανακοίνωση ΚΚΕ για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας

Kavala 247

Κορονοϊός: Κανένα κρούσμα σε Ροδόπη

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα