Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ο Δ. Χαρίτου για τα φαινόμενα συνωστισμού έξω από τις Τράπεζες στην Κομοτηνή

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου ζητά τη λήψη μέτρων για να σταματήσει η μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εξαιτίας της πολύωρης αναμονής και του συνωστισμού προκειμένου να εξυπηρετηθούν στους εξωτερικούς χώρους τραπεζών, όπως και ταμιευτηρίων και καταστημάτων εταιρειών τηλεφωνίας.

«Το πρόβλημα με τις τράπεζες είναι ιδιαίτερα έντονο στο νομό Ροδόπης, όπου μετά τον περιορισμό του αριθμού των τραπεζικών υποκαταστημάτων, τόσο στην Κομοτηνή όσο και σε οικισμούς, όπως τελευταία το κλείσιμο της Πειραιώς στην Ξυλαγανή» δηλώνει και αναφέρει ότι: «παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά φαινόμενα συνωστισμού έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα στην Κομοτηνή.»

Ο βουλευτής με ερώτηση που συνυπογράφει μαζί με άλλους 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο «για μια προβληματική κατάσταση που εντείνεται λόγω της τήρησης των προστατευτικών μέτρων περιορισμού της πανδημίας και ζητά την άμεση λήψη μέτρων από τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνηση.»

Σχετικά άρθρα

Άμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους

Thomas Kavala 247

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Συνάντηση κλιμακίου του Υπουργείου υποδομών με τον Δήμαρχο

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Thomas Kavala 247

Αίτημα για να κηρυχθεί η περιοχή Ανατολικής Ροδόπης σε εκτάκτου ανάγκης

Thomas Kavala 247

Κομοτηνή: 95 νέες δόσεις στο Νοσοκομείο – Εμβολιάστηκαν ήδη 200 υγειονομικοί

Thomas Kavala 247

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Χώροι για τη φιλοξενία αστέγων από το κρύο

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα