Καβάλα Χωρίς κατηγορία

Περιφερειακή Σύνθεση: Καλούμε τον Περιφερειάρχη να αποσύρει και να διορθώσει το περίφημο πρόγραμμά του.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Καβάλας σύσκεψη φορέων και της συντονιστικής επιτροπής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του περίφημου προγράμματος της Περιφέρειάς μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού. Του προγράμματος που ο Περιφερειάρχης εξήγγειλε ως διαφορετικό και μοναδικό και τελικά αποδείχθηκε μία παταγώδης αποτυχία εφόσον αποδεικνύεται ότι δεν απευθύνεται στην πραγματική οικονομία, δεν λαμβάνει υπόψη του την εποχικότητα, αγνοεί τον τουρισμό κ.ο.κ.

Φέρεται ότι ο Περιφερειάρχης δεν θα παραστεί στην σύσκεψη όπως και οι Αντιπεριφερειάρχες του (μισθοφόροι και μη, μεταγραφές, με ή χωρίς αρμοδιότητες κ.ο.κ.)! Δυστυχώς ως σύγχρονοι Φαρισαίοι υποκρίνονται και αγνοούν την πραγματικότητα! Δυστυχώς δεν τους αγγίζουν οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών! Δυστυχώς δεν έχουν ούτε την ικανότητα να αντιληφθούν τις πραγματικές ανάγκες και να εργαστούν για να τις θεραπεύσουν!

Η παράταξή μας κανονικά θα έπρεπε να αρκεστεί στο να αναδείξει και να καταγγείλει την αποτυχία. Πλην, όμως, προτεραιότητά μας είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων. Έτσι καλούμε τον Περιφερειάρχη να παραστεί στην σύσκεψη, να αποσύρει και να διορθώσει το περίφημο πρόγραμμά του.

Για εμάς, για την «Περιφερειακή Σύνθεση» προέχουν οι πραγματικές ανάγκες! Από εκεί και πέρα, ο Περιφερειάρχης αν δεν έχει κάτι να κρύψει ή να φοβηθεί ας βάλει ως θέμα το πρόγραμμα αυτό στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 29/10/2020.

Σχετικά άρθρα

Βέλγιο: Ο κορονοϊός πλήττει και τη μπύρα

Kavala 247

Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών: «Σήκω, Πάλεψε, Προχώρα» από τον ΟΚΑΝΑ

Kavala 247

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά τον χωρισμό της με τον Ορλάντο Μπλουμ

Kavala 247

ΕΛΣΤΑΤ : Επιπτώσεις και στην ανεργία προκαλεί η πανδημία

Kavala 247

Διαδικτυακή παρουσίαση: «37 οχυρώσεις της Βοιωτίας, αρχαίες, μεσαιωνικές, νεότερες»

Kavala 247

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Πρωταθλήτρια στην ύφεση η Ελλάδα-Δεν θίγουμε τη μαχόμενη δημοσιογραφία»

Kavala 247