Κομοτηνή

Περιφερειακή Σύνθεση: «Ο Περιφερειάρχης βλέπει τα τρένα να περνούν»

«Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Βίνης, αναφέρθηκε στα 24 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της, η οποία όπως είπε έχει εκτελέσει έργο συνολικής αξίας 6,1 δις ευρώ σε 518 συμβάσεις και παρουσίασε το πλάνο της ΕΡΓΟΣΕ για τις επόμενες 100 ημέρες», αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης», παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν.Μ.Θ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «τα προβλήματα του σιδηροδρομικού δικτύου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης είναι εδώ και καιρό γνωστά, ωστόσο ο κος Μέτιος και η ομάδα του επιμένουν να «βλέπουν τα τρένα να περνούν» και αποφεύγουν την συζήτηση του τόσο σημαντικού θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης»: «Τους καλούμε, έστω και τώρα, να καθίσουν στο τραπέζι της συζήτησης και να αναζητήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο «σιδηροδρομικό» μέλλον για την Περιφέρεια μας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Μ. Βασιλειάδης: Εθελοντική ιχνηλάτηση και τεστ για covid-19 στους μαθητές

Kavala 247

Κομοτηνή – Κ. Κωνσταντινίδου: Το 20% των εμπορικών καταστημάτων μπορεί να μην ανοίξουν ξανά

Kavala 247

Κριτική του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σε συνέντευξη του Ευρ. Στυλιανίδη

Kavala 247

Μ. Μπαχτσεβάνη: «Να παραμείνουν στο επάγγελμα οι Ελληνίδες αγρότισσες»

Kavala 247

Κομοτηνή: Διευκρινίσεις για τις φοιτητικές εστίες από την Πρυτανεία

Kavala 247

Κομοτηνή: Διαδικτυακή διάλεξη στο ΔΠΘ από τον Ι. Πολέμη

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα