Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Πράσινο φως στις κρατικές ενισχύσεις για τις ΜΜΕ σε 12 Περιφέρειες

Πράσινο-φως-στις-κρατικές-ενισχύσεις-για-τις-ΜΜΕ-σε-12-Περιφέρειες

Κρατικές ενισχύσεις ύψους 1,5 δις ευρώ για τη στήριξη πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων σε 12 Περιφέρειες της Ελλάδας ανάμεσα στις οποίες και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης, εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 
Η δημόσια στήριξη θα δοθεί υπό μορφή άμεσων επιχορηγήσεων για κεφάλαια κίνησης ως ποσοστό των δαπανών τις οποίες οι δικαιούχοι πραγματοποίησαν το 2019. Το μέγιστο ποσοστό επιδότησης των δαπανών ανά εταιρεία είναι 50 %. Το καθεστώς αποσκοπεί στη στήριξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν αιφνίδια έλλειψη ρευστότητας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.
Το καθεστώς θα είναι ανοικτό σε όλες τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις εκτός από τις δραστηριοποιούμενες, στο χρηματοπιστωτικό τομέα, στην πρωτογενή παραγωγή γεωργικών προϊόντων και στον τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, στις συμβάσεις αδειοδότησης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας για εμπορικά σήματα ή σήματα και εμπορική τεχνογνωσία, και σε υπεράκτιες εταιρείες και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΘ: Παρουσιάζεται το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης σε επιχειρήσεις

Kavala 247

Η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ για την ανακοίνωση των ΜΜΕ που έλαβαν οικονομική ενίσχυση

Kavala 247

Κομοτηνή: 6-7-2020 Ειδήσεις

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα