Καβάλα

Προσοχή!!! Απόπειρες τηλεφωνικής απάτης με αναφορές στον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο του Δήμου Καβάλας

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε, για μια ακόμη φορά, το φαινόμενο της τηλεφωνικής εξαπάτησης συμπολιτών μας, με σκοπό την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης επικαλούμενος τις δήθεν φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ιακωβίδη, ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να στηρίξει το κοινωνικό έργο του Δήμου Καβάλας, τοποθετώντας χρήματα για την προμήθεια κάποιων ειδών πρώτης ανάγκης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υποψηφίων θυμάτων του.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια νέας τηλεφωνικής επικοινωνίας, αναφέρει ψευδώς ότι έχει καταθέσει πολύ μεγαλύτερο ποσό από το απαιτούμενο και ζητά την άμεση επιστροφή της διαφοράς.

Σε περίπτωση που έχει υποπέσει στην αντίληψη σας οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό, παρακαλείστε να το καταγγείλετε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Σχετικά άρθρα

Πλήρους απασχόλησης θα γίνουν οι σχολικές καθαρίστριες της Θάσου

Kavala 247

Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας: Νέα Λυκειακή Χρονιά 2020-21

Kavala 247

Δράμα: Εκδήλωση για τη νέα σιδηροδρομική σύνδεση

Kavala 247

Καβάλα: Οι μαθητές μαθαίνουν την ανακύκλωση

Kavala 247

Εκδήλωση από την ΟΕΒΕ Καβάλας προς τιμήν του Τάσου Μεταξά

Kavala 247

Καβάλα: Εκδήλωση για την ίδρυση του ΕΑΜ

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα