Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Ντιέγκο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι και ο Ντιέγκο Αλόνσο τα βρήκαν πολύ γρήγορα

Ιούν 10, 2024 - 11:00
 0  6
Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Ντιέγκο Αλόνσο
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Ντιέγκο Αλόνσο με τις εξελίξεις του Ουρουγουανού τεχνικού και τον Παναθηναϊκό να είναι γρήγορες καθώς οι πράσινοι ενεργοποίησαν το plan B μετά τη λήξη της διορίας που είχαν δώσει στον Σάρι για να απαντήσει.

Ο Αλόνσο που όλο αυτό το διάστημα γνώριζε πως είναι υποψήφιος για τον πάγκο του τριφυλλιού ταξίδεψε στην Ελλάδα, έφτασε το βράδυ της Κυριακής και από απόψε, Δευτέρα, αναμένεται να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως το πρώτο παιχνίδι του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχει σχεδόν μια εβδομάδα για να ρυθμίσει όποιες λεπτομέρειες θέλει αναφορικά με την προετοιμασία και να πάρει αποφάσεις για όλα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια (2+1), ενώ θα φέρει μαζί του στους πράσινους 4 συνεργάτες. Έναν βοηθό προπονητή, δύο γυμναστές καθώς δίνει μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση και έναν δικό του αναλυτή. Προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Μουντάκης, ενώ θα μείνει στο τριφύλλι και το γκρουπ των αναλυτών της ομάδας.