Παραδοσιακά κεφτεδάκια της γιαγιάς με όλα τα μυστικά για να γίνουν αφράτα !!!

Πώς να φτιάξεις παραδοσιακά κεφτεδάκια της γιαγιάς με όλα τα μυστικά για να γίνουν αφράτα, ζουμερά και γεμάτα γεύση. Αυτή η σπιτική συνταγή έρχεται κατευθείαν από το χωριό και είναι ιδανική για όλη την οικογένεια! Αν ψάχνεις την καλύτερη συνταγή για κεφτεδάκια, μόλις τη βρήκες.
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς από λάπα
1 αυγό
40 γρ. φρυγανιά
20 γρ. ελαιόλαδο
15 γρ. ξύδι
6 γρ. αποξηραμένος δυόσμος
6 γρ. φρέσκος δυόσμος ή μαϊντανός
1 κρεμμύδι τριμμένο χωρίς τα υγρά του
1 σκελίδα σκόρδο χωρίς την καρδιά
αλάτι
πιπέρι
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πάρα πολύ καλά.
Ιδανικά σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πλάθουμε μπαλίτσες, τις πιέζουμε λίγο στη μέση, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=vxRaJPtEmyQ
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






