Παρέμβαση για το σιδηροδρομικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης ζητά ο βουλευτής Δ. Χαρίτου

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου ζητά την παρέμβαση της κυβέρνησης “για να αρθεί η σιδηροδρομική απομόνωση της περιοχής, από Θες/νικη ως Αλεξ/πολη”, όπως υποστηρίζει. Σε ερώτηση που κατέθεσε  προς τους αρμόδιους υπουργούς και συνυπογράφεται από 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζει πως “με πρόσχημα μία διετή συντήρηση της σιδηροδρομικής γραμμής, τα δρομολόγια διακόπηκαν από το […] www.ertnews.gr

Παρέμβαση για το σιδηροδρομικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης ζητά ο βουλευτής Δ. Χαρίτου


Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου ζητά την παρέμβαση της κυβέρνησης “για να αρθεί η σιδηροδρομική απομόνωση της περιοχής, από Θες/νικη ως Αλεξ/πολη”, όπως υποστηρίζει.

Σε ερώτηση που κατέθεσε  προς τους αρμόδιους υπουργούς και συνυπογράφεται από 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζει πως “με πρόσχημα μία διετή συντήρηση της σιδηροδρομικής γραμμής, τα δρομολόγια διακόπηκαν από το 2019 και δεν επανήλθαν μέχρι σήμερα”.

«Ενώ οι πολίτες βιώνουν την τελευταία τριετία την σιδηροδρομική απομόνωση πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση εμφανίζει το δίκτυο Θεσσαλονίκης – Κομοτηνής –  Αλεξανδρούπολης ως ενεργό», υπογραμμίζει στη δήλωση του ο κ. Χαρίτου.

www.ertnews.gr