Παυλίνα Βουλγαράκη για κακοποίηση: «Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι που δεν ελέγχεις»

Παυλίνα Βουλγαράκη για κακοποίηση: «Ήθελα να εξηγήσω στις γυναίκες που βρίσκονται εκεί που είχα βρεθεί και εγώ κάποια σημάδια που τις ενεργοποιούν» τόνισε

Νοε 18, 2023 - 13:00
 0
Παυλίνα Βουλγαράκη για κακοποίηση: «Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι που δεν ελέγχεις»

Για τις κακοποιητικές σχέσεις που βίωσε μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να αφυπνίσει κι άλλες γυναίκες, μέσα από τις δικές της εμπειρίες. Όπως είπε: «Οι αντιδράσεις ήταν μεγαλύτερες από ό,τι περίμενα αλλά δεν εστίαζαν εκεί που ήθελα. Εγώ στόχευα στην αφύπνιση, επειδή το έκανα και στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που το θέμα ήταν η σωματική κακοποίηση».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι: «Στόχος μου ήταν να εξηγήσω στις γυναίκες που βρίσκονται εκεί που είχα βρεθεί και εγώ κάποια σημάδια που τις ενεργοποιούν. Έτσι ώστε να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πως να φύγουν από μια τέτοια κατάσταση.

Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις. Είναι μια συνθήκη που μπορεί να μπεις έχοντας άγνοια και μετά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν έχει να κάνει με εσένα αλλά με έναν άλλον άνθρωπο που παραβιάζει τα φυσικά σου όρια. Δεν έχει σχέση, αν είσαι σε χωριό ή πόλη».