Πιθανή απόταξη αντιμετωπίζει ο επικελευστής του ΠΝ που συνελήφθη για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα

01 Νοέ 2026 - 00:15
0
Πιθανή απόταξη αντιμετωπίζει ο επικελευστής του ΠΝ που συνελήφθη για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα
[390788] ΔΙΠΛΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ    (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Προφυλακισμένος παραμένει σύμφωνα με ανώτατες στρατιωτικές πηγές, ο Επικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος συνελήφθη στη Λευκάδα για την υπόθεση των εμπρηστικών επιθέσεων σε κατοικίες και οχήματα στη Γλυφάδα. Πήρε προθεσμία να ολοκληρώσει την απολογία του μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Η διαθεσιμότητα του, που υπεγράφη από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, μετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, παραμένει σε ισχύ μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών από τον στρατιωτικό Εισαγγελέα, θα συνεδριάσει το Πειθαρχικό του ΓΕΝ με θέμα την πιθανή απόταξη του Επικελευστή, που μπορεί να επέλθει ανεξαρτήτως της ποινικής εξέλιξης της υπόθεσης.

Ο 46χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, που τα ξημερώματα της Παρασκευής πυρπόλησε στη Γλυφάδα διαμέρισμα και οχήματα πρώην συντρόφων του και θεωρείται ύποπτος και για τρίτο εμπρησμό στο Νέο Ηράκλειο, συνελήφθη στη Λευκάδα και οδηγήθηκε στο Ναυτοδικείο του Ρουφ.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και είχε μηνυθεί από πρώην συντρόφους του.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θωμάς

www.ertnews.gr

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου Αρέσει Μου Αρέσει 0
Δεν Αρέσει Δεν Αρέσει 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Ουάου Ουάου 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0