Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Ροδόπη: Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων στους Δήμους

Ροδόπη:-Ανόρυξη-νέων-γεωτρήσεων-στους-Δήμους

Τον Ίασμο επισκέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης, με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διαφάνειας και Υποδομών Ιμπράμ Αχμέτ, με αφορμή την εξέλιξη έργου ανόρυξης υδρογεωτρήσεων και κατασκευής δικτύων άρδευσης στην περιοχή. Κατά την επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε αυτοψία και συνάντηση με το δήμαρχο Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ.
Το έργο στο Δήμο Ιάσμου περιλαμβάνει ανόρυξη γεωτρήσεων, προμήθεια του εξοπλισμού τους, καθώς επίσης αγωγών άρδευσης για τις ανάγκες άρδευσης. Εντάσσεται – όπως αναφέρεται – στο πλαίσιο ενιαίας στοχευμένης παρέμβασης που προβλέπει τη δημιουργία εγγειοβελτιωτικών έργων σε όλους τους Δήμους της Ροδόπης και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
«Οι παρεμβάσεις που ξεκίνησαν, αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών άρδευσης και την υποβοήθηση ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, ενός τομέα με θεμελιώδη σημασία για την τοπική οικονομία. Είμαστε κοντά στους αγρότες, επιδιώκοντας λύσεις που θα τους διευκολύνουν, να ανταποκρίνονται πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες της παραγωγής», δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης.

Σχετικά άρθρα

Κομοτηνή: 4-7-2020 ΕΡΤ Ειδήσεις

Kavala 247

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Πρωταθλήτρια στην ύφεση η Ελλάδα-Δεν θίγουμε τη μαχόμενη δημοσιογραφία»

Kavala 247

Η «ξενιτεμένη αγάπη» της Π. Μποντούρ στον θερινό κινηματογράφο

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα