Κομοτηνή

Ροδόπη: Ζητούν άμεσα τεστ σε όλους τους Αστυνομικούς

Τη διενέργεια τεστ για την covid-19 σε όλους τους αστυνομικούς, ζητούν με κοινή ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστικές παρατάξεις Ε.Α.Κ.Α. και Ε.Κ.Α. Ροδόπης.

Όπως αναφέρουν, «τα περίπου 50 με 60 μοριακά τεστ που ήρθε να κάνει ο Ε.Ο.Δ.Υ. στο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ροδόπης κατά το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου, η Διοίκηση της Δ.Α. Ροδόπης επέλεξε να τα εξαντλήσει στην εξέταση όλου του προσωπικού του Επιτελείου της και κάποιων πολύ ελαχίστων συναδέλφων άλλων μάχιμων Υπηρεσιών, σταματώντας δυστυχώς ως εκεί το ενδιαφέρον της για τους υπόλοιπους συναδέλφους που υπηρετούν σε Υπηρεσίες που υπάγονται διοικητικά σε αυτή, είτε «συνιστώντας» σε αυτούς να υποβληθούν σε τεστ με δικές τους δαπάνες σε ιδιωτικά εργαστήρια, είτε «συμβουλεύοντας» τους να στηθούν στις ουρές που δημιουργούνται έξω από τα σημεία που γίνονται κατά περιόδους τα μαζικά rapid test του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον γενικό πληθυσμό του νομού Ροδόπης και να ενημερώσουν σχετικά τις Υπηρεσίες τους».

Απαιτούν από τη Διοίκηση της Δ..Α. Ροδόπης να «πάψει την κατηγοριοποίηση των αστυνομικών που υπηρετούν στις Υπηρεσίες δικαιοδοσίας της και αναμένουμε την ανάλογη μέριμνα που ορθώς επέδειξε για το Επιτελείο της, να την επεκτείνει απολύτως άμεσα για όλους τους συναδέλφους μας».

Σχετικά άρθρα

Σταυρούλα Εμμανουηλίδου: Το περιβάλλον μας έχει πάρα πολύ ανάγκη

Kavala 247

Ξάνθη: Αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης

Kavala 247

Στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής η επιστημονική μελέτη του Ευρ. Στυλιανίδη

Kavala 247

Ο Χρήστος Χατζηπέμου για την εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ

Kavala 247

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 Τοπικές Ειδήσεις

Kavala 247

ΧΕΝ: Δωρεάν στέγαση για φοιτήτριες

Kavala 247